x

GVV är stolt Guldsponsor till Team Rynkeby Skaraborg

Deltagarna i Team Rynkeby är alla delaktiga att samla in pengar för forskningen kring barncancer. Flera av medlemmarna i Team Rynkeby Skaraborg skall cykla till Paris för att uppmärksamma att barn och cancer inte hör ihop.

Idag vet forskarna inte varför barn drabbats av cancer, då barncancer inte är samma som cancer som drabbar vuxna. Forskningen inom barncancer måste få mer pengar och detta bidrar Team Rynkeby med genom att samla in pengar via sponsorer och får dem att skänka till detta viktiga ädla ändamål.

En stor del av arbetet i Team Rynkeby är att hitta sponsorer och vi på Götene Vatten & Värme är oerhört stolta över att vi är Guldsponsor. Som tack för att vi på Götene Vatten & Värme har skänkt pengar till barncancerfonden så får vi var med och synas kring cykelteamet genom att företagets logga kommer finnas på deras cykelkläder.

Vi på Götene Vatten & Värme vill gärna berätta för er om vårt engagemang kring detta viktiga område och vi följer med stort intresse vår VA-chef Katarina Carlstens resa med detta gäng. Hon är en av dessa hjältar som samlar in pengar och dessutom skall utföra bedriften att cykla till Paris.

Mer att läsa om detta projekt finns på Team Rynkeby (team-rynkeby.se)