x
Två män jobbar och ler mot kameran

Jobba hos oss

Vill du tillhöra ett framstående företag som jobbar med samhällsviktiga frågor och vara med på en spännande tillväxtsresa? Välkommen att söka någon av nedanstående tjänster.

Lediga tjänster

Vi söker en Drifttekniker VA-verk till Götene Vatten & Värme!

Söker du en tjänst där du får arbeta kreativt och varierat varje dag? Där du får vara med och bygga framtidens Götene? Götene Vatten & Värme är ett litet företag med stora uppdrag och nu söker vi en Drifttekniker VA-verk.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av drift och underhåll av vatten- och avloppsverk med tillhörande anläggningar i Götene kommun.

En vanlig dag kan innehålla driftövervakning, rondering, provtagning och anläggningsunderhåll. En annan viktig arbetsuppgift är att ge förslag på och utföra förbättringar och optimeringar av processer och anläggningar. Du kommer också att mötas av situationer där initiativförmåga, samarbetsförmåga och idérikedom kommer att behövas för att lösa de akuta problem som kan uppstå. Kombinationen av detta gör att ingen dag blir den andra lik.

I tjänsten som Drifttekniker VA-verk arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Eftersom dagarna många gånger ser olika ut och du arbetar varierat och händelsestyrt kommer du dagligen att utmanas, stimuleras och utvecklas i din tjänst varierande och ges möjlighet att påverka ditt arbete.

Om dig

Som person ser vi att du är praktiskt lagd, du tar eget initiativ och är mål- och kvalitetsmedveten. I arbetet förekommer kontakt med våra kunder och entreprenörer därför är det viktigt att du är serviceinriktad. Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är intresserad av teknik och problemlösning.

Du har utbildning och/eller arbetserfarenhet av att arbeta som drifttekniker önskvärt på VA-verk, eller har flerårig arbetslivserfarenhet från någon närliggande bransch. Förutom grundkraven vad det gäller kompetens lägger vi stor vikt vid hur du är som person och att du både har förmågan att arbeta självständigt och i grupp med andra människor. Det är viktigt att du bidrar för att skapa ett gott arbetsklimat.

Du förstår, talar och läser svenska utan svårigheter samt har B-körkort för manuell växellåda samt tillgång till bil. Har du BE-kort ser vi det som meriterande. Du behöver ha datorvana. Tjänsten är 100 % tillsvidare och beredskapstjänstgöring ingår med maximal inställelsetid på 1 timma.

Hur är det att arbeta hos oss?

Du får vara en viktig del av samhällsutvecklingen i Götene och tillsammans med dina kollegor diskutera problemlösning och utvecklingsfrågor. Du kommer ingå i ett gött team som jobbar långsiktigt och kreativt tillsammans för att skapa smarta och ekonomiska lösningar som både är driftsäkra och miljöanpassade.

I din anställning erbjuds du förmåner som exempelvis träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och möjlighet till kompetensutveckling men även gemensamma aktiviteter, vilket gör att vi både kan ta hand om oss själva och ha roligt tillsammans med kollegorna!

Har vi fångat ditt intresse? Sök då tjänsten omgående, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdatum 2022-12-08.

Vid frågor kan du kontakta:

Marcus Petersson, Driftchef VA
Marcus.Petersson@gotenevatten.se
0511-38 63 07

Henrik Broden, Driftledare VA-verk
Henrik.Broden@gotenevatten.se
0511-38 6 840

Har vi fångat ditt intresse? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

https://www.smwg.se/gotene-vatten-varme-drifttekniker-va-verk/

Utvecklingsorienterad HR-rådgivare

Vi söker en utvecklingsorienterad HR-rådgivare till oss på Götene Vatten & Värme. Götene Vatten & Värme AB är det lilla bolaget med de stora uppdragen och möjligheterna!

Hos oss kommer du ingå i den administrativa avdelningen som ger bolagsövergripande stöd till vår verksamhet. Här finns funktioner så som ekonomi, HR, kundsupport och administration. Som bolagets enda HR representant kommer du att arbeta med mångskiftande arbetsuppgifter och ges stora möjligheter till personlig utveckling. Tycker du detta låter intressant? Då är du rätt person att söka tjänsten som HR-rådgivare hos oss på Götene Vatten & Värme.

Som HR-rådgivare på Götene Vatten & Värme är du en generalist på personalfrågor och kommer att ge stöd åt bolagets chefer, arbetsledare och medarbetare samt driva, samordna, underhålla och utveckla HR-processer. Du kommer arbeta med alla typer av personalärenden från rekrytering och anställningsavtal till systematiskt arbetsmiljöarbete och fackliga förhandlingar. I tjänsten ingår också att hantera bolagets styrelsearbete med tillhörande administration samt ansvara och driva bolagets diariehantering.

Vill du veta mer eller söka tjänsten följ länken nedan.

Götene vatten och värme HR-rådgivare – SMW Group


tre män och grävskopa gräver i marken

Hur är det att jobba hos Götene Vatten & Värme?

”Jag arbetar som drifttekniker på bolagets olika avloppsreningsanläggningar med drift och underhåll. Ingen dag är den andra lik.


Arbetet handlar om att hela tiden att optimera processen och att se till gräns- och utsläppsvärden efterföljs. Vilket görs genom att man i gruppen bollar fram olika förslag på lösningar med sina kamrater. Detta har visat sig genom åren genom att mycket smarta lösningar kommit fram utifrån detta arbetssätt.


Vi är en grupp som jobbar väldigt prestigelöst och hjälper varandra – Alla kan inte allt och då får man be om hjälp”

– Rickard, drifttekniker

man pekar mot tv med statistik och en grupp med människor tittar på

Det här är Götene Vatten & Värme

Här finner du mer information om vårt företag.

Läs mer
Två personer i arbetskläder talar med kvinna i trädgård

GDPR

Vi vill att du ska känna dig trygg i hur vi behandlar dina personuppgifter.

Läs mer
grupp med manniskor sitter vid bord och pekar pa kartor

KONTAKTA Götene vatten & Värme

Frågor och funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Läs mer