Karriär

Vi är ca 30 anställda i en variation av tjänster, allt från VA-ingenjörer, kundansvarig, drifttekniker till arbetsledare och ekonomer. Det vi har gemensamt är att vi alla är mångsysslare som samlas kring visionen att skapa framtidssäkrad leverans av fossilfri energi, rent vatten och renat avlopp idag och för kommande generationer. Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan idag!

Lediga tjänster just nu

Drifttekniker till värmeverket

Vi söker nu en engagerad drifttekniker till vårt värmeverk i Götene. I denna roll kommer du att spela en nyckelroll i vår strävan att uppnå vår vision genom att säkerställa optimal drift och underhåll av våra produktions- och distributionsanläggningar av fjärrvärme, ånga och hetvatten. Klicka på länken för att läsa mer och skicka in din ansökan!

Götene Vatten & Värme Drifttekniker

Att arbeta hos oss

Att jobba på Götene Vatten & Värme innebär att man får ta ett stort ansvar för sina egna uppgifter men även för att stötta sina kollegor och övriga samarbetspartners i deras uppdrag. Eftersom vi är ett mindre bolag är det av central betydelse att medarbetaren trivs med att jobba med frihet under eget ansvar, då den anställda får ta eget initiativ i många av arbetsuppgifterna både i produktionen och i stödfunktionerna.

Trygg anställning

Trygghet i anställningen handlar för oss på Götene Vatten & Värme om att tillse att vi har en stabil organisation och är lyhörda för den anställdas behov. Vägen ska inte upplevas lång mellan anställd och ledning, kommunikation och förslag till verksamhetsförbättring uppmuntras i alla led. Vi tillbringar mycket tid på vårt arbete och då är det viktigt med en arbetsplats som skapar trivsel, öppenhet och har bra chefer. Vi arbetar aktivt för att tillse att den anställda får goda förutsättningar på sin arbetsplats.

”Det känns bra när mitt förslag på förändring blir verklighet, inte bara för min avdelning utan även för alla kollegor”
Drifttekniker

Vårt erbjudande

Vi erbjuder tillsvidareanställningar med arbetstidsförkortande åtgärder och generösa friskvårdsinsatser. Vi tror att anställda som mår bra även presterar bra och erbjuder därför tilltaget friskvårdsbidrag, träning på arbetstid samt hälsoundersökning. Att ha kul med kollegor är också en viktig del i att trivas och må bra på arbetsplatsen. Vi har en aktivitetsgrupp som skapar bolagsgemensamma aktiviteter några gånger per år, vilket brukar vara ett uppskattat inslag.